כאבים בשן 27 מתחת לגשר של ארבע כתרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/12/2008 | 06:41 | מאת: ציפורה

מזה כחודש ימים אני סובלת מכאבים חלשים באזור שן 27 .אציין כי בצילום שנעשה לי לא נראית עששת בשן שלא עברה טיפול שורש בזמנו.ליד השן הנ"ל אין שן. השן 27 היא מתחת לגשר שמורכב מארבע כתרים שבוצעו כפני 10שנים. אציין גם כי בצעתי צילום ססטי ופנורמי ואין כל סיבה לכאבים. שאלתי מה הסיבה שיכולה להיות לכאבים שבאים והולכים והאם כדאי לבצע טיפול שורש בשן27 ע"י קידוח מתחת לגשר.אציין כי רופאת השיניים המליצה על טיפול זה למרות שהשן ניראת בריאה בצילומים וכך גם החניכיים באזור.בתודה ציפורה.

20/12/2008 | 10:49 | מאת: ד"ר גיא וולק

צפורה שלום, הצעתה של הרופאה נשמעת הגיונית, אבל כדאי לוודא שאכן הבעיה בשן 27. האם יש רגישות מוגברת לקור, או לזרם אויר ממוקד שמופעל לכיוון השן ע"י רופא השיניים, או לניקוש על השן, ועוד בדיקות שהרופא מבצע יתכן והכאבים מרמזים על בעיה בשן ואכן יש צורך בטיפול שורש. בהצלחה באיתור הבעיה, וטיפול קל וטוב

מנהל פורום טיפולי שורש