שאלה.

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/12/2008 | 23:10 | מאת: ריבי.

שלום לך דר וולק לפני חצי שנה בערך, עברתי שלושה טיפולי שורש, בגלל דלקת שיניים חריפה באיזור השיניים המטופלות. רופא השיניים שלי טען אז שרק לאחר מספר חודשים ניתן לבדוק את תוצאות טיפול השורש (אם טיפולי השורש עזרו בבניה מחודשת של העצם, או שמא חלילה הטיפול לא יעזור, ואז יהיה צורך בעקירה). האמת, עדיין לא הלכתי לבדוק את העניין, רק מחשש שאתבשר שיהיה צורך בעקירה... השאלה שלי היא, אם אכן טיפולי השורש לא עזרו, האם ישנם סימנים חיצוניים שיכולים להעיד על כך. כמו אדמומית, או כאבים, תזוזה של השיניים וכו .שום דבר ממה שציינתי לא מתרחש אצלי, האם אני יכולה להיות רגועה, ולוותר על ביקור אצל רופא שיניים?? מקווה שתצליח להרגיע אותי. מודה לך מראש.

14/12/2008 | 23:35 | מאת: ד"ר גיא וולק

שלום לך ריבי, המשפט הבא נאמר ע"י בת יענה: "אוי, איזה נמר מפחיד, נראה לי שאכניס את הראש לחול, ואז אם לא אראה את הנמר, הוא לא יהיה קיים, וניצלתי !!! " ואז הנמר טרף אותה, כמובן... להמשיך...? הבנת, נכון? ד"ש לרופא שיניים בבדיקה בקרוב, ומאחל לך בשורות טובות בהצלחה ריבי

15/12/2008 | 07:55 | מאת: ריבי

אתה גם מצחיק וגם חמוד.. בסדר הבנתי.. תודה.

מנהל פורום טיפולי שורש