סדק בתעלה לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/12/2008 | 16:07 | מאת: ירון

שלום, ביצעתי טיפול שורש וכתר בפעם הראשונה בחיי לפני 6 שנים ולצערי הרב נתגלה סדק בתעלה. אני מבין שזה יכול לקרות ולא מעיד על טיפול לא נכון או בלתי מקצועי. מאז אני מסתובב עם הבעיה ולא טיפלתי. מדי כמה חודשים התעוררה באזור דלקת שגרמה לנפיחות וכאבים ובד"כ עברה בקלות אך מס' פעמים בודדת הצריכה לקיחת אנטיביוטיקה. החלטתי לטפל בבעיה בהקדם האפשרי: 1. איך לדעת לאיזו מרפאה הכי כדאי לפנות כדי להבטיח הטיפול המקצועי ביותר ע"י מומחים? 2.מהן שיטות הטיפולוהמומלצות למצב זה? 3. מה הסיכונים ומשך הזמן הנדרש? תודה

10/12/2008 | 22:48 | מאת: ד"ר גיא וולק

ירון שלום, אכן המצב אינו משמח ואני משתתף בצערך ,וכמוך אני חושב שיש להתייחס לבעיה בהקדם האפשרי. 1.ממליץ לפנות למרפאה של מומחה לטיפולי שורש. יש כאלו בקופת חולים ויש פרטיים שניתן לקבל עליהם המלצה מרופא השיניים הרגיל שלך, או כל רופא שיניים אחר. 2. את התשובה הזו תצטרך לקבל מן המומחה לאחר שיבדוק את השן בצורה יסודית ויגיע למסקנות ולהמלצות הטיפוליות 3. כנ"ל מצב כזה עלול להסתיים בעקירת שן, ולכן כדאי לטפל בענין בהקדם. בהצלחה ירון

מנהל פורום טיפולי שורש