כאבים לאחר הרכבת כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/11/2008 | 22:11 | מאת: דורון

יש לי חבר חולה קורנס, והוא עשה טיפול שורש, לאחר הרכבת הכתר מרגיש כאבי שיניים חזקים, הוצאת הכתר הפחיתה את הכאבים, בוצעו צילומים כולל פנורמי ולא נראה שהבורג נוגע באיזה עצב כלשהו, היינו שמצד הרופאים אין הסבר מדוע אחר הרכבת הכתר הוא מרגיש כאבים חזקים, כאילו הבורג נוגע בעצב. האם יש לך איזשהו רעיון ועצה מה עוד אפשר לעשות כדי לעזור לבחור. תודה מראש.

12/11/2008 | 23:46 | מאת: ד"ר גיא וולק

דורון שלום, יכולות להיות מספר סיבות וכאבים אחרי הרכבת כתר, החל מבעיות בשורש השן(ולאו דווקא העצב), דרך שאריות חומר ההדבקה בחניכיים, ועד לאי התאמה נקודתית של הכתר אולי לא לשן עצמה אלא לשיניים בלסת הנגדית ויצירת לחץ בזמן לעיסה או סתם סגירת פה. ממליץ על בדיקת מומחה לשיקום הפה, וייתכן שהוא יבקש חוות דעת של מומחה לטיפולי שורש, כדי לשלול בעיה פנימית. בהצלחה באיתור הבעיה, ופתרון קל ומהיר

מנהל פורום טיפולי שורש