אקטפרציה ותכנית טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/03/2020 | 20:15 | מאת: גלית

שלום, אמש הגעתי למרמ עקב כאב חריף בשינים ובוצעה בשן טוחנת אקסטפרציה . היום ניגשתי למרפאה לקבלת תכנית המשך טיפול ונקבע לי טיפול ראשון לעוד 5 שבועות. סביר? הגיוני? לבטל?

שלום אם הכאב חלף, בעקבות האקסטפציה, ויש סתימה זמנית טובה זה יכול לחכות. תמיד צריך לקחת בחשבון שהשן חלשה בשלב ביניים זה, ועל כן עלולה להשבר. כמו כן אקסטרפציה הינה טיפול ראשוני שלא מתיימר לנקות את התעלות בצורה מלאה ויסודית, ועל כן אם בתקופת ההמתנה עלולים להתפתח שוב כאבים. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש