טיפול שורש בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/12/2019 | 06:26 | מאת: רחלי

היי,זאת תהיה הפעם הראשונה שלי היום אצל הרופא שיניים בעניין לטיפול שורש כפי שאמרו לי שבדקתי. חברים שלי אומרים לי שלא כדאי ללכת מכיוון שזה מפחיד וכואב, ואומרים כל מיני דברים שמוסיפים רק לפחד שלי, אשמח אם תפרטי לי טיפה על טיפול מהסוג הזה.

רחלי שלום לטיפול שורש יש יחסי ציבור גרועים. מקורה של הדעה השלילית עליהם נובע מן העבר בו חומרי ההרדמה לא היו מספיק יעילים והרופאים היו פחות עסוקים באיך המטופל מרגיש. היום הדברים שונים. ההרדמה מאוד יעילה, והטיפול לא כואב. על מנת לשלוט בפחד, ניתן להיעזר בגז צחוק, שהוא כלי יעיל מאוד. בגדול טיפול שורש נחלק לשניים. בחלק הראשון הרופא מנקה את השן והתעלות ובשני הוא סותם אותן. שני החלקים יכולים להתבצע בפגישה אחת ארוכה או בשתיים קצרות יותר. בכל מקרה, אין סיבה לכאב ועל כן אין סיבה גם לפחד. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש