טיפול שורש או עקירה?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/11/2008 | 13:43 | מאת: דוד

דר גיא שלום רב, התכתבתי עימך לפני שבועיים והמלצתנ לי הבחנה של מומחה לטיפולי שורש כי הרופאים בקופות החולים אינם מומחים ואין להם את המיכשור הנידרש. אין באפשרותי להגיע אליך בגלל שעות העבודה המאוחרות שלי בעבודה חדשה, אבקש ממך המלצה למומחה לטיפולי שורש באיזור מגורי נתניה טסביבתה. המון תודה.

10/11/2008 | 23:02 | מאת: ד"ר גיא וולק

דוד שלום, שמח מאוד שלקחת אותי ברצינות. מכיוון שאני חיפאי, לא מכיר אישית מומחה בתחום באזור נתניה, אבל ממליץ לך לשאול בקופת החולים אם יכולים להנות אותך ל- "אנדודנט מומחה". הם ידעו בדיוק על מה מדובר, ואני בטוח שגם הם מפנים לרופא כזה טיפולים מורכבים מאוד שדורשים ציוד ויידע ברמת מומחה. בקופת חולים כללית, מידיעה אישית, יש יחס רציני לנושא, אבל אני מניח שגם בקופ"ח אחרת יוכלו לכוון אותך. לא לבזבז זמן, ונשמח לשמוע מה היתה חוות הדעת, בהצלחה, ורק בשורות טובות

מנהל פורום טיפולי שורש