כאבים בשקד ובלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/08/2019 | 18:23 | מאת: איתמר

שלום ד"ר. רציתי לשאול, באופן כללי לחלוטין, האם כאבים *בבליעה* בשקד המלווה ב/או כאב בלסת התחתונה (מתחת לאזור השיניים הטוחנות) יכול לנבוע מבעיה בשיניים - כגון עששת, בעיה בשורש, בעיה עצבית? שואל זאת מאחר שבבדיקה אצל רופא אא"ג לא נמצאו ממצאים היכולים להעיד על בעיה בשקד. אשמח לדעתך. תודה.

באופן כללי לחלוטין, יכול להיות כאב גרון בעיקר בבליעה. בדרך כלל הוא יהיה קשור לבעיה בשן בינה תחתונה - דלקת במוך השן, או או בעייה במיקומה של השן

מנהל פורום טיפולי שורש