מהו הנוזל שמזריקים בטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/07/2019 | 19:42 | מאת: רעות

שלום. עברתי היום טיפול שורש ורציתי לדעת מהו הנוזל שמכניסים לתעלות השורש עם מזרק ומחט (נוזל בטעם נוראי).

רעות שלום ראשית את לא אמרה לטעום אותו. שנית יש מספר חומרי שטיפה שמשתמשים בהם בעת טיפל שורש . הטעם הנוראי הוא בדרך כלל של נוזל בשם סודיום היפוכלוריט , החומר מפרק רקמה נמקית ומסלק אותה מתוך התעלה וכן הורג את רוב החיידקים המוכרים . רק בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

02/07/2019 | 10:05 | מאת: רעות

זה משהו שהוא רעיל אם בטעות בולעים את זה? כי אכשהו זה טפטף לי קצת לפה.

מנהל פורום טיפולי שורש