כאבים ו/או אי נוחות אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/12/2016 | 17:11 | מאת: שירה

כמה זמן כאבים לא גדולים במיוחד או תחושה של בעיקר אי נוחות הרגשה שונה בשן יכולה להמשך האם יכול להיות שזה ימשיך אי הנוחות הזאת גם עד אחרי התקנת המבנה . כי זה ממש כאבים אי נוחות נסבלים לא צריכה כדור אבל זה מרגיש כשונה לא הרגשה רגילה כמו שאר השיניים האם זה יכול להיות או אמור ביומיים שלושה היו כבר כאבים יותר אבל כבר אין כאבים כאלה אלא ממש קטנים ובמיוחד תחושה של חוסר נוחות האם זה הגיוני ?

שירה שלום עד שבוע 10 ימים מסיום טיפול השורש. במקרים חריגים יכול לקחת קצת יותר. הרבה בריאות ד"רד דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש