חידוש טיפול שורש כמה זמן צריך לעבור בשביל לדעת אם נכשל או הצליח?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/05/2019 | 18:03 | מאת: סער

לפני חודשיים עשו לי חידוש טיפול שורש. ועכשיו התחילו לי כאבים באיזור. לא כאבים נוראיים אבל כאבים עמומים . האם זה אומר שהטיפול נכשל? כמה זמן צריך לעבור בשביל לדעת שהחידוש הצליח? בקצה השורש היתה דלקת גדולה בחניכיים, ובגלל זה עשו את החידוש.

סער שלום מקובל להמתין חצי שנה מסיום חידוש טיפול שורש עד לבקורת . בפגישת הבקורת השן מצולמת , וגודל ה"דלקת" מושוה בין שני הצילומים( לפני ,אחרי) . אבל, מדובר על מקרים שאין בהם כאב . כאב משנה את התמונה . ואם כואב לך אין טעם להמתין. צריך לבדוק מה מקור הכאב . אולי מדובר בשן סמוכה . ואם מדובר בשן המטופלת , יכול להיות שמדובר בבעיית חניכיים עקב דחיסת מזון למשל או כאתר זמני בלתי מתאים ( לא כתבת לי מה עשו בכותרת ). בכל מקרה גש להבדק. הבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש