האם יש צורך בטיפול שורש?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/04/2019 | 13:22 | מאת: שירה

לפני כ-5 חודשים הוחלפה לי סתימה מאוד גדולה באחת השיניים הטוחנות האחוריות (עקב סתימה סדוקה). מאז הטיפול יש לי רגישות רצינית מאוד לקור - ממש כואב. כשהגעתי לבדיקה נאמר לי כי הכל בסדר שם אך מפאת גודלה הסתימה נוגעת בעצב ומכאן נובע הכאב והומלץ לי על טיפול שורש. שאלתי היא: במידה ולא אעשה טיפול שורש, האם בעקבות המגע המתמשך של הסתימה בעצב יכולה להיווצר דלקת בעצב? אם כן, תוך כמה זמן את מעריכה שזה יכול להיווצר? תודה רבה

שירה שלום כן עם הזמן יכולה להווצר דלקת בשן. קשה לצפות תוך כמה זמן כי זה מאוד אינדיבידואלי. אם הרגישות לא פוחתת, ממליצה לך על טיפול שורש, בהקדם. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש