נחיצות טיפול שורש בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/03/2019 | 19:27 | מאת: רן

שלום, בשבוע האחרון החלו כאבים (שבאים והולכים) שמקורם (לפחות בתחושה) בין החיניכיים לבין אחת מהשיניים הטוחנות. הלכתי למרפאת שיניים ועשיתי צילום. הרופא הזדעק ואמר שאני חייב שם טיפול שורש בהול. רציתי לדעת האם באמת אני זקוק לטיפול שורש או שאפשר סתימה רגילה? (יתכן ש"רכב" על הגל של הכאב שלי וניצל את תמימותי) מצ"ב צילום השיניים שנעשה לי עם השן המדוברת. תודה!

22/03/2019 | 19:29 | מאת: רן

נראה שהתמונה לא הועלתה.. מצ"ב קישור: https://imgur.com/A6JAV0s

רן שלום על פי גודל העששת המודגמת בצילום, בהחלט הגיוני שנדרש טיפול שורש בשן,במיוחד לאור העובדה שיש כבר כאבים. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש