דלקת בשן שעברה טיפול שורש וכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/02/2019 | 14:12 | מאת: שובל

הייי , אני לפני כמה שנים נשברה לי שן עשיתי טיפול שורש וכתר השן מתה , לפני כמה ימים התחילו לי כאבים נוראיים , לאחר בדיקה אצל רופא נאמר כי הדלקת בשן וניתן לי אנטיביוטיקה אבל לכאבים לא ניתן , לקחתי איפובן או נרוסין אבל לא עוזר לכאבים , מה אפשר לעשות במצב הזה ? איזה כדורים ירגיעו את הכאבים עד שהדלקת תעבור וגם איך זה קורה ואיך מטפלים בבקשה זה דחוף

23/02/2019 | 14:14 | מאת: שובל

שחכתי להוסיף שמעל השן יש לי גם דלקת בחניכיים האם זה קשור ואיך מטפלים גם בזה

מנהל פורום טיפולי שורש