כאבים מחור אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/02/2019 | 07:18 | מאת: דני

שלום, עשו לי טיפול שורש בשן שכאבה לי. עברו 3 שבועות ועדיין כואב. בצילום שעשו לי אחרי הטיפול גילו חור גדול שלא סגרו אותו. האם ייתכן שמזה כואב?

דני שלום לכאבים אחרי טיפול שורז יכולות להיות מספר סיבות: 1)רגישות אופיינית כתגובה לטיפול-שבוע שבועיים, ולעיתים נדירות יותר 2)זליגה של חומר סתימה מעבר לשורש 3)כאחת התעלות נותרת בטעות לא מטופלת 4)כשניקוי התעלות אינו יסודי מספיק 5)בעיה לא מאובחנת בשן אחרת, שמקרינה כאב במקרה שלך צריך לבדוק, יכול להיות שבגלל החור, אוכל נכנס ולוחץ על החניכיים, תופעה שנקראת דחיסת מזון. אבל חשוב לעשות ברור לפני שמתקדמים לשלב השיקום הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש