שורף משן אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/02/2019 | 18:14 | מאת: בן

שלום, שורף לי מאוד משן שבוצע בה טיפול שורש לפני שבוע. הרופא אמר שהיו בה סדקים עמוקים בכותרת ודלקת בפנים. ככ כואב/שורף לי שבא לי לעקור. הרופא טוען שהטיפול מבחינתו טוב ואין לו יותר מה לעשות. מה עושים?

בן שלום כל האפשרויות הינן ראליות . יכול להיות סדק יכול להיות בעיה בטיפול השורש אבל גם בהחלט יכולה להיות שן נוספת עם בעיה, שמקרינה לשן המטופלת . חשוב להתייעץ עם מומחה לטיפלי שורש. לבצע צילומים ואף לשקול סיטי יעודי לדבר הרבה בריאות אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש