חומר אטימה בטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/01/2019 | 08:36 | מאת: שי

שלום, עשו לי טיפול שורש אצל מומחה בשן אחרונה עליונה. הרופא אמר שיצא מהסינוס נוזל ולכן שם חומר אטימה. מסתבר שהחומר נכנס לתוך הסינוס. שבוע אחרי הטיפול אני עדיין עם כאבים משם. האם החומר אטימה יכול לגרום חלילה לדלקת בסינוס? אפשר להוציא את זה? מה עושים אם השן תמשיך לכאוב?

שי שלום הסיכוי לדלקת בסינוס שקשור לשן הוא נמוך אך קיים. בכל מקרה כאבים של שבוע אחרי טיפול שורש, גם ללא קשר לסינוס, סביר בהחלט. אם הכאב נמשך מעבר לכך צריך לבדוק האם זה קשור לחומר האיטום או לא. רק בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש