כאבים מטיפול שורש בכל מגע על השן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/01/2019 | 06:45 | מאת: ב

שלום, עשיתי טיפול שורש בשן טוחנת עם 3 תעלות מורכבות. שבוע אחרי וכואב לי מאוד בכל מגע הכי קל על השן. חזרתי לרופא, עשה צילום cbct ואמר שלא רואה כלום ולא פותח שוב את השן. זה לא הגיוני. אני מרגיש את זה משם. האם ישנן רזולוציות שונות לצילום cbct, כדאי לעשות חוזר במקום אחר? היה לי סיפור דומה בצד השני ואז איתרו לי חור אבל היה מאוחר מידי והשן נעקרה.

בקר טוב מקווה שהכאב הוקל מאז פנייתך נשמע לא נעים אבל ישנם מקרים שבהם הכאב נמשך יותר מהממוצע. לא הייתי רצה לעשות סיבעסיטי נוסף, זה תוספת קרינה שכנראה לא תוסיף דבר. מבין האפשרויות הראליות הן תעלה שלא טופלה(בדרך כלל רואים בסיטי) וסדק, אותו אפשר לפספס בסיטי. והוא קשה לאבחון. אם הכאב עיקש, אולי כדאי להתייעץ עם מומחה לטיפולי שורש, במגבלות הפורום קשה לקבוע מה הגטרם לכאב הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש