השחזת שיניים - רגישות נוראית

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/12/2018 | 14:24 | מאת: דוד

שלום, רופא השחיז לי 3 שיניים רצופות וליטש לי את הסתימות שבהן. מאז יש לי רגישות נוראית שם ואפילו כאבים. המומחה לטיפולי שורש אמר שהוא לא רואה כלום בצילום. הוא עשה בדיקת קור והניח שהרגישות/כאבים מגיעים משן אחת אבל לא המליץ לעשות שם טיפול שורש. האם ייתכן שזאת רק רגישות? נוצרו לי בשן הזאת כמה שפיצים שבמגע עם הלשון גורמים לי לזרם/רגישות. אם זאת רק רגישות, מה ניתן לעשות? אני סובל מזה כבר חודשיים ומשחות נגד רגישות לא עוזרות.

דוד שלום חודשייפ זה הרבה זמן לסבול ובהחלט כדאי למצוא את מקור הבעיה. אשמח אם תסביר לי למה הכוונה, השחיזו שיניים, מה היתה מטרת הטיפול? האם ליטוש, למטרות החלקה, הורדת פיגמנטים?

מנהל פורום טיפולי שורש