שבר וכאב בשן שיש בה סתימה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/11/2016 | 11:07 | מאת: ליאת

רציתי לשאול יש לי כאב שכנראה שברתי חלק לא הכי קטן כמעט חצי שן למעלה ואז מאוד רגיש וכואב בסיטואציות מסויימות. , השן כואבת לא היסטרית , האם אפשר לחכות בכל מקרה עד תור שיש לי תור במילא עוד חודש אם זה צריך לעשות טיפול שורש האם זה יכול לחכות או עדיף אפילו להיות בטוחים . ורציתי לשאול איך מבדילים משתם שבר לשבר בקיר השן עין רגילה יכולה לזהות

ליאת שלום כל השאלות שלך מחייבות בדיקת רופא . לא ניתן לענות עליהן דרך הפורום . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש