בהמשך לשאלה הקודמת- סתימה עמוקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/08/2018 | 19:26 | מאת: מאיה

קודם כל תודה רבה על המענה המהיר והמפורט! שאלה קטנה נוספת.. יש לי ביטוח פרטי וטוב מלבד הציבורי. האם כדאי לי לבדוק אפשרות של ביצוע הסתימה העמוקה (נסיון להציל את השן מטיפול שורש) אצל מומחה לטיפולי שורש במרפאה פרטית או שמדובר בפרוצדורה שאין בה משמעות מיוחדת למומחיות והרופאה הקבועה שלי אמורה לדעת לתת מענה מספק? או במילים אחרות- האם הצלחת הסתימה העמוקה תלויה רק במצב הפה או גם ברופא המבצע?

עלי לתקן אותך, סתימה עמוקה תתבצע בדרך כלל, לא ע"י מומחה לטיפולי שורש אלא ע"י הרופא המטפל. כדאי תמיד שהרופא יהיה טוב.

מנהל פורום טיפולי שורש