כאבים חזקים בסתימה ישנה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/10/2016 | 19:23 | מאת: רוית

בסוף הלכתי למומחה שורש והסברתי איפה הכאבים ומתי ולא הוטב צילם שוב וראה גם שבנגיעות באיזור מקפיץ אותי אז הוחלט על טיפול שורש ומקווים שלא סדק ושייפתר במהרה עכשיו שאלתי יש עוד משהו שיכולים לגלות שלא נראה במיוחד בצילום לי נאמר רק שבר או סדק אמרתי גם לגבי הפצע שיש אמר יכול להיות קשר אבל לא בהכרח מתפללת שמשהו שיהיה בקלות ובאמת לא סדק.

הי רוית נשמע שקיבלתם החלטה סבירה ביותר. לפי תאור הכאב שמחריף זו אכן שן שדורשת טיפול שורש. רוב הסיכויים שאם לא יראה סדק,הרי שטיפול יעלים את כל הסימפטומים. הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש