כאבי שניים חזקים ביותר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/04/2018 | 03:45 | מאת: אברהם וואגעל

היי עשיתי עשיתי טיפול שורש מחכה לפעם הבאה עבר חמש ימים לכאבי תופת יותר מלפני שהתחלתי את הטיפול ולקתי את כל הסוגים של התרופות אופטלגין/אקמול/נירוסין וגם ניסיתי את רוב תרופות הסבתא שאפשר לקחת בפסח יש עוד דרכים להעביר את הכאב מהר זה נורמאלי כאבים מאווד חזקים 5 ימים אחרי טיפול שורש ? או ללכת לעזרה ראשונה ?

בקר טוב וחג שמח ללכתת לעזרה ראשונה אתה כנראה זקוק לאנטיביוטיקה. רק בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

01/04/2018 | 10:03 | מאת: אברהם

אבל פסח וכל המרפאות לעזרה ראשונה נפתחות ב8 בלילה וכנראה הם לא יעשו הרבה הם יגידו קח כדורים וזהו

01/04/2018 | 10:10 | מאת: אברהם

הכאבים הם שאני נוגע בשן או שאני אוכל והשן העליונה והתחתונה נפגשים

01/04/2018 | 22:19 | מאת: אברהם

אין מרפאה איפה שאני גר פתוחה בחול המועד יש משהו שאפשר לעשות עד שיגמר החג (עכשיו זה מוזר כואב רק מתי שאני נושך את זה בטעות וזה בדרך כלל התחיל לכאוב יותר בלילה ) מחכה לתשובה

מנהל פורום טיפולי שורש