טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

07/09/2016 | 19:10 | מאת: אירית

האם אפשר לעשות טיפול שורש עם לייזר ובלי זריקה? זה כואב? מה הדרך הטובה והכי לא כואבת לעשות את הטיפול הזה למי שמפחד?

אירית שלום טיפול שורש הוא לא טיפול כואב! הטיפול בדרך כל נעשה בהרדמה מקומית . אם את חוששת מאוד ניתן לשלב גז צחוק מנסיוני , בהחלט מפיג חרדה. אם זה לא מספיק , ניתן לשקול טיפול בהרדמה כללית , אבל רק כחלק מטיפול שיניים כולל . חבל להכנס להרדמה כללית רק בשביל טיפול אחד. זה באמת לא כלכך נורא הרבה בריאות ושנה טובה ד"ר דבורקין אילנה

26/09/2016 | 20:13 | מאת: אירית

לא ענית לי אם אפשר בלייזר ובלי זריקה? אני מתה מפחד מהטיפול ולצערי אני חייבת לעשות דחוף... בקשר לגז צחוק, יש בכל המרפאות את זה? אם אני ינסה ואז אני אראה שהוא לא עוזר ועדיין אני יפחד אני יכולה להפסיק את הטיפול או הגז יגרום לחולשה שאפילו לא יהיה לי כח לומר שאני רוצה להפסיק? סליחה אם השאלות חופרות זה חשוב לי לדעת...

מנהל פורום טיפולי שורש