שבירת פוצר בשן בעת טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

07/08/2016 | 15:37 | מאת: אפרוח

שלום, עשו לי טיפול שורש ונשבר לרופאה הפוצר בתוך השן, האם זה יכול לגרום לנזק? האם זה רשלנות והאם צריך לבקש פיצויים? תודה

אפרוח שלום שבירת פוצר הינו ארוע לא נעים אך אינו בגדר רשלנות . נוכחותו של פוצר שבור בתעלה ,לא מהווה פגיעה בבריאות השן. הבעיה בשבירתו, היא חוסר היכולת של הרופא לנקות את התעלה מעבר לאזור החסום. כך שאם השבר קרהבסוף הטיפול אחרי שהשן כבר נוקתה לא יהיו לו כל השלכות . שאלה חשובה נוספת היא , האם השן היתה מזוהמת בתחילת הטיפול. אם לא היה סיהום בתוך התעלות אין כל חש מפוצר שבור בתעלה הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש