בקשה לחוות דעתך בעקבות דלקת בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/07/2016 | 14:32 | מאת: אביגדור

היום הייתי אצל רופא שזיהה בצילום דלקת בשן בגלל שדיווחתי על כאבים.לא הצלחתי לקבל ממנו תשובה ברורה אם ניתן להציל את השן או לא.בכל אופן קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה וקבעתי המשך טיפול בעוד 3 שבועות. שאלתי האם אנטיביוטיקה עשויה למנוע התפתחות דלקת עתידית ( כלומר לפחות לחודש מהיום ) או שחובה לדאוג לסתימה זמנית בדחיפות?

שלום בדרך כלל אחרי נטילת אנטיביוטיקה יש שקט ממושך כך שהמתנה של חודש לא אמורה לשנות הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש