נפיחות אחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/07/2016 | 07:51 | מאת: ראובן

שלום ביום שלישי התחלתי טיפול שורש בשן טוחנת מימין למעלה הכאב אמור לעבור לאחר יומיים אבל הכאב מתגבר ויש נפיחות ממש במקום שבוא המומחית חדרה עם המחט של ההרדמה וכל האיזור שכואב מקרין כאב גם לשן שלידה מה זה יכול להיות? צריך לחשוש ? מה מומלץ לעשות? ותרופת סבתא לשכך כאבים בין רגע.. תודה לעונים!

ראובן בוקר טוב . לפי התאור אתה צריך אנטיביוטיקה . תיכש מהר למרפאה זטיפלת ובלית ברירה למרפאה אחרת . אם לא תתחיל היום הכאב ילווה אותך כל הסופש ועלול אף להחמיר הארבה בריאות ד"ר דבורקין

29/07/2016 | 09:14 | מאת: ראובן

יש אנטיביוטיקה מיוחדת או שיש משהו שבוא כללי ולא צריך מרשם?

מנהל פורום טיפולי שורש