טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

17/07/2016 | 20:59 | מאת: שלי

עברתי טיפול שורש, שלושה ימים אחרי חלק מהחלק הפנימי של השן נשבר. מסיבות שלא אפרט לא הגעתי להמשך טיפול ולדעתי חלפו מספר חודשים. ביום שישי הקרוב יש לי תור למבנה והשבוע אני חשה כאבים במקום. האם גרמתי נזק רציני? קצת מודאגת.

שלי שלום לצערי קיים סיכוי שהשן הזדהמה מאחר ולא עשית מבנה בזמןאלא נזארת עם סתימה זמנית מספר חודשים . השבר השן רק החמיר את המצב . במקרים כאלה יכול להיות שידרש חידוש טיפול שורש לפני שיקום סופי הרבה בריאות ד" ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש