דלקת בשן הקידמית מה הטיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/10/2017 | 21:10 | מאת: מאיה

שלום רב, יש לי כאבים בשן הקידמית בעיקר שנוגעים בה. הרופא עשה צילום ואמר שיש דלקת בשן ונתן לי אנטיביוטקה לשבוע ולאחר מכן ביקורת וצילום השן ואולי אצטרך טיפול שורש. השאלה האם אחרי האנטיביוטקה אהיה חייבת לבצע טיפול שורש או שאנטיביוטקה עוזרת ואין צורך. במידה וכן אצטרך שורש איך עושים זאת שיהיה אסטתי? תודה

מאיה שלום ישנן סיבות שונות למתן אנטיביוטיקה במצבים של כאב שינים ולכן קשה לי להתיחס ספציפית למקרה שלך . בהנחה שישנה דלקת בשורש, אנטיביוטיקה יכולה לשכך את הכאב אבל היא לא מעבירה את הדלקת ולכן טיפול השורש במקרה כזה הוא בלתי נמנע. הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש