תאונת דקינס בעקבות טיפול שורש מאתמול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/09/2017 | 19:44 | מאת: אסף

שלום. לפי מה שקראתי מהמקרה של קרן אני מבין שאצלי זה זהה לחלוטין... עשיתי טיפול שורש,ולקראת סוף הטיפול כשהרופא חיטא את האיזור עם סודיום היפוכלורי הרגשתי צריבה חזקה,ובץהבנתי שהחומר חדר את התעלה.. כבר יומיים אני עם לחי נפוחה מאוד.. אני עם אנטיביוטיקה חזקה.. כמה זמן דרוש עד שהנפיחות תרד? והאם חייבים להופיע שטפי דם?

אסף שלום לא נעים אבל לגמרי הפיך. התהליך יכול לקחת שבוע-10 ימים עד חלוף כל הסימפטומים. לא חייבים להופיע שטפי דם. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש