כאבים עמומים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/09/2017 | 13:11 | מאת: יותם

שלום רב! לפני כמה שבועות עברתי טיפול שורש בשן טוחנת. לאחר מכן בוצעה סתימה קבועה ולמעשה התהליך הסתיים. כאמור עברו מספר שבועות, אך מאז יש לי מעט כאבים עמומים בשן המופיעים בזמן לעיסת אוכל קשה בלבד (כגון בייגלה, ביסלי...). ברור לי שנדרש אבחון קליני אישי כדי לדעת מהי הסיבה לכך, לפיכך אשאל: האם מצב זה נורמלי? אם כן, מתי זה אמור לחלוף? באם זהו אינו מצב נורמלי - מה יכולות להיות הסיבות לכך, ומה הם הפתרונות? אודה מאוד לעזרתך (-: יותם

יותם שירה שלום כאבים בלעיסת מזון קשה אחרי טיפול שורש, הינם ארוע שכיח, אך בדרך כלל כזה שחולף אחרי כשבועיים . במקרים נדירים, הוא מתארך למספר שבועות וחולף לבד ללא טיפול.עם זאת ישנם מקרים שבהם הכאב הינו סימן אזהרה למצב פתולוגי כמו דלקת חניכיים מקומית, סדק, או בעיה בטיפול השורש עצמו. כדי לשלול את המצבים הנ"ל כדאי לדווח לרופא על קיומה של הבעיה ולהגיע לבדיקה

מנהל פורום טיפולי שורש