איטום השן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/06/2016 | 21:12 | מאת: שרה

שלום עברתי טיפול שורש בשני השיניים הקדמיות הרופא קבע לי תור לאיטום שורש מזה איטום שורש?

שרה שלום איטום זה השלב האחרון בטיפול השורש. בשלב הראשוני צנקים ומרחיבים את התעלה . בשלב הסופי ממלאים אותה בחומר סתימה , וזהו האיטום. האיטום מבוצע לעיתים באותה פגישה יחד עם הניקוי , ולעיתים בפגישה נפרדת בהצלחה בהמשך ד" ר דבורקין

19/06/2016 | 15:13 | מאת: שרה

אני ההיתי בטיפול שטרש והיא סתמה לי אחרי הניקוי אז זה סתימה זמנית ? ניקתה עם הקיסמים האלה וסגרה אז זה לא איטום ? והאם עושים איטום עם מבנה ? תודה רבה

מנהל פורום טיפולי שורש