חידוש שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/06/2016 | 20:33 | מאת: Eliran Ilani

היי שלום אתמול ביצעתי התחלה של חידוש טיפול שורש הגעתי כבר עם חניכיים מודלקות ללא נפיחות גדולה בטיפול הוא הוציא לי את הכתר ניקה שם והחדיר חומר מרפא סגר הכל והיום לקראת שעות הבוקר התנפח לי המקום ללא כאבים עברתי טיפול שורש לפני שנה וחצי ועכשיו חידוש שורש האם זה בסדר ואם כן כמה זמן בערך תרד הנפיחות

אלירן שלום זה יכול לקרות בחידושים אבל זה מחייב התיחסות . לפעמים אנטיביוטיקה לפעמים ניקוז ולפעמים פתיחה מחודשת של השן ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש