טיפול שורש- נפיחות וכאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/07/2017 | 23:47 | מאת: הילה

לפני כחודש וחצי עברתי טיפול שורש, וכבר סגרו את השן. כשבוע לאחר הסגירה החלו לי כאבים עזים, לא הצלחתי ללעוס, לישון, כאבי ראש ולסת וסבלתי ממש. הרופא נתן לי מרשם לאטופן-משכך כאבים חזק שעזר. לאחר כמה ימים עם אטופן הכאב נרגע אבל האזור עוד היה רגיש ולא אכלתי בצד ימין. לפני כשבוע וחצי הייתי אצל הרופא שעשה צילום ואמר שהכל נראה בסדר. השבוע האחרון, לא כאב לי אבל עדעין נמנעתי מלאכול בצד ימין. אתמול לעסתי כן בצד ימין (סטייק), והבוקר התעוררתי שוב עם כאבים חזקים(לא כמו פעם קודמת) והשעות האחרונות שמנו לב שגם הפנים שלי התנפחו.. טיפים, עצות, דעה מקצועית(בתקווה מרגיעה)... כל דבר יתקבל בברכה

הילה שלום נפיחות וכאבים חזקים כפי שתארת אחרי חודש מחייבים בדיקה מקיפה לצערי לא אוכל להרגיע אותך .יש לבדוק ביסודיות וחפש את קור הבעיה . בהצלחה ד"ר דברקין אילנה

מנהל פורום טיפולי שורש