טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/10/2008 | 14:43 | מאת: היי

היי,לפני כמה חודשים עברתי טיפול שורש בשן 27 ,3 חודש' בערך הכל היה בסדר אך השן שוב כאבה לי,מסתבר שזה שן 26 שגם היא צריכה ט"ש.גם בזה טיפלתי.אך אני חשה שוב כאבים עזים בשן27 האם הטיפול לא היה טוב?מה עליי לעשות עם כאבי השיניים?האם זה תורשתי?האם זה קשור לכך שבעברי אכלתי הרבה מתוק??כאבי שיניים זה תורשתי?ומה עליי לעשות עם הכאבים שמשתקים אותי קבוע??

01/10/2008 | 18:07 | מאת: ד"ר גיא וולק

שלום ושנה טובה, בהחלט ייתכן שגם שן 27 מהווה מקור לכאבים ומצריכה טיפול, שורש או אחר. איתור גורמי הכאב והטיפול בהם אמור לפתור את בעיית הכאב. האיתור לעיתים הוא מסובך. ברור שאכילת מתוק לא תתרום לבריאות השיניים, אבל לא ידוע לי על תורשתיות בכאבי שיניים (יותר בבעיות שיניים, וחניכיים). לא להתייאש, ולא להסכים לחיות עם כאב. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש