סיכונים בלא לעשות הארכת כותרת אם צריך

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

06/06/2017 | 07:46 | מאת: שושי

שלום ד"ר, הלכתי לרופא שיניים ועשיתי טיפולי שורש שנדחו הרבה זמן. בגלל זה השיניים נהרסו ממש. ואז הגעתי לשלב של הכתרים- הרופא שלי רוצה לעשות הארכות כותרת. מפחדת מהפרוצדורה הזו.. הלכתי לרופא אחר שגם אמר לי כן לעשות הארכות כותרת. אתמול הלכתי לרופא שלישי שאמר לי שהוא לא יעשה לי הארכות כותרת (הוא אמר שלא חייב) . פתאום אני חוששת שהוא מרמא אותי ובסוף אני אסבול מזה. תוכלי לכתוב לי מה הסיכונים של לא לעשות הארכת כותרת אם צריך? האם אני יכולה לראות בעצמי אם צריך? והאם זה ממש כואב?

שושי שלום זה לא הפורום המתאים מאחר וזה לא תחום עיסוקי . עלייך לפנות לפורום שעוסק בשיקום הפה ( תקבלי מענה שקשור לכתרים העתידיים ) ולפורום של מנתחי חניכים ( תקבלחי התיחסות לגבי מצב החניכיים עם וללא ניתוח . הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש