בהמשך לשאלה של הטיפול שורש דחוףך

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

06/06/2016 | 00:03 | מאת: שרית

שעשיתי תטיפול שורש בשן הרדמית הרופאה לא ביצעה לי תטיפוח אם סכר גומי לא צריך בשיניים קדמיות ? ואיך אני ידע שלא בלעתי משהו ?? תודה

שרית שלום כל טיפול שורש מומלץ לבצע עם סכר גומי . קיימות לכך שתי סיבות: האחת , למנוע בליעה וחשוב מכך שאיפה של מכשירים וחומרים :השניה כדי לעבוד בסביבה סטרילית שכן אם המטרה של טיפול שורש היא לנקות את תעלת השורש , אנחנו לא רוצים שחיידקים יכנסו לתוך השן הנקיה . אין חשש שבלעת משהו, היית מרגישה זאת אילו זה היה קורה. בהצלחה בהמשך ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש