חור והתייעצות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/06/2016 | 17:46 | מאת: ספיר

רציתי לשאול גיליתי פתאום חור בין 2 שיניים בזמן ניקוי בין השיניים ואפילו קצת מדמם שמנקה שם. השאלה אם החור כבר בולט ונראה לעין האם הסיכוי רב יותר לטיפול שורש אלך לרופאה אבל מה דעתך. ובגלל שכל פעם מתגלה משהוא חדש ובאמת שומרת על היגיינה טובה ותזונה היית בודק ושוב שולח אותי לצילומים אני חוששת שזה מה שתרצה ועברה כבר מעל שנה ותמיד שולחת אותי לסט של הרבה צילומים אומרת שנותן יותר מידע אבל לגבי החור שמצאתי אם רואים זה סימן שכבר זיהום גדל בטח יש והאם יש גם לזה השפעה אם חור שנראה זה סימן שהוא כבר גדול יותר והמקום בעחקר אחרי אכילה ושתיה גם קצת רגיש או כואב מצטערת על הבלבול אודה על תשובתך?

ספיר שלום העובדה שאת רואה את החור אינה מעידה על חומרתו . הוא כנראה לא חור קטן במיוחד אך גם חור בגודל בינוני יראה בעין. והטיפול בחור בינוני יהיה סתימה בלבד. כדאי להגיע במהירות לקבל טיפול גם כדי שהמצב לא יגיע לטיפול שורש וגם כדי להמנע מכאבים חזקים הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש