טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/05/2016 | 08:50 | מאת: אודליה

התחילו לי כאבים בשן אפילו חזקים וגם ללא גירוי , אני אנסה למצוא תור שבוע הבא לרופאה שלי , אבל פתאוםצהתחילו לי גם כאבי ראש שאני לא סובלת מזה נאם יכול להיות קשר בין כאב ראש ושיניים שמצביעים על דלקת במיוחד שזו שן קדמית עליומה. ואני עדיין לא מפריע לשינה אבל שמתעוררת ומשהוא מעיר אותי מרגישה את הכאב . נראה לי רוב הסיכויים שיש לי משהוא האם אני צודקת והאם ההליך בשיניים קדמיות הזיהום יותר חזק וחריף בגלל תעלה אחת שיש וגם האם האם אם באמת הכל יתברר כטיפול שורש האם יש היום חומרים של הסתימה הזמנית והכתרים גם זמני וגם קבוע שדומה מאוד לשן הטבעית ? וזה שהכאבים ברובם ביום ולא בלילה גם מחשיד לטיפול שורש ? הסימן הוא לא שהכאבים מחמירים בלילה? לא יכול להיות שזוצרק סתימה למרות שחשדו במקום לפני הרבה חודשים אבל כל מה נוסף לי דבר חדש שלא יכלנו לבדוק את זה.

אודליה שלום סימפטומים לדלקת בשן וצורך בטיפול שורש הם רבים ומגוונים : רגישות קשה לקרו לעיסה לניקוש למישוש חניכיים באזור השן כאב ספונטני וכאב ספונטני שמעיר בלילה כך שזה שאת לא מתעוררת בכאב לא אומר שאין צורך בטיפול שורש . קיימים חומרים שגם בשלב המעבר, בין הסתימה שיש לך עכשיו לבין הסתימה הסופית, יאפשרן לך להראות אסתטית . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש