כאב שיניים וראש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/05/2016 | 17:23 | מאת: נעמה

התחילו לי כאבים בשן אפילו חזקים וגם ללא גירוי , אני אנסה למצוא תור שבוע הבא לרופאה שלי , אבל פתאוםצהתחילו לי גם כאבי ראש שאני לא סובלת מזה נאם יכול להיות קשר בין כאב ראש ושיניים שמצביעים על דלקת במיוחד שזו שן קדמית עליומה. ואני עדיין לא מפריע לשינה אבל שמתעוררת ומשהוא מעיר אותי מרגישה את הכאב . נראה לי רוב הסיכויים שיש לי משהוא האם אני צודקת והאם ההליך בשיניים קדמיות הזיהום יותר חזק וחריף בגלל תעלה אחת שיש וגם האם האם אם באמת הכל יתברר כטיפול שורש האם יש היום חומרים של הסתימה הזמנית והכתרים גם זמני וגם קבוע שדומה מאוד לשן הטבעית ?

נמה שלום ראשית שן קדמית היא יחסית מהפשוטות לטיפול - הנה דאגה אחת מאחורייך כאב ספונטני בשן בהחלט מחייב טיפול , האם זה טיפול שורש , זה יראה רק צילום ובדיקה קלינית של רופא . דלקת בשן עליונה יכולה להוביל גם לכאבי ראש אם כי בדרך כלל זה שיניים אחוריות . כך שחייבים לבדוק את הקשר הז . אם את עוברת טיפול בשן ןהשן נרגעת אבל הכאב ראש מתמיד תצטרי להתיעץ עם רופא משפחה ואולי גם נוירולוג הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש