עששת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

26/05/2016 | 18:01 | מאת: אופק

רתציתי לשאול תוך כמהזמן מתפתחת עששת נראה שמתפתחת עששת שהיתה לפני הרבה מאוד חודשים ואיך מבדילים אבל מה הסימנים בדרך כלל המעיד על טיפול שורש?

אופק שלום לא בטוחה שהבנתי את השאלה . ממצב שלא רואים עששת למצב שרואים בצילום יכול לקחת חצי שנה . ברבע שיש כבר עששת קצב הצמיחה שלה משתנה מאדם לאדם אבל תוך 6-12 חודשים עששת לא מטופלת תגיע לטיפול שורש. הסימנים שמחשידים לטיפול שורש הם רבים ומגוונים: רגישות לקר לחום ללעיסה , כאב ספונטני בעוצמות שונות אך לפעמים כם תקופות שאין סימפטומים בכלל. הדרך להכריע היא בצילום. בצלחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש