כאב בלסת שבוע לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/05/2016 | 02:04 | מאת: יוני

שלום עברתי טיפול שורש בשן תחתונה אחרונה (עדיין ללא סתימת שורש, אלא עם תרופה במקום) היו לי כאבים ביומיים שלוש לאחר מכן, כולל כאב במגע ובלעיסה. כעת אני שבוע לאחר הטיפול, ואין כאבים מהשן, אך יש כאב בעצם הלסת התחתונה, לא ממש מתחת לשן שטופלה, קצת סמוך לזה. הכאב הוא כמעט רק בזמן שאני נוגע בעצם הלסת מבחוץ, כמו כן אם אני נוגע באצבע בתוך הפה בין הלחיים לחניכיים (באותו אזור שיש רגישות למגע מבחוץ). האם יש קשר בין הדברים? האם זה יכול להיות כאב שקשור לזריקת ההרדמה, או שזה כבר היה אמור לעבור אם כן? תודה

יוני שלום מקוה שהכאב מאחוריך הסיבות יכולות להיות כפי שכבר צינת המקום של הזריקה . נכון שבדרך כלל הכאב מוגבל בימים ספורים אך לעיתים הזריקה טראומטית יותר והתהליך מתעכב סיבה נוספת היא רגישות של בלוטות לימפה שקשורות בדלקת בשן ( או סתם במחלת חום כללית מהתקופה האחרונה ) . בלוטות הלימפה התת לסתיות מנקזות את הזיהום . יכולים לעבור ימים רבים עד להעלמות הרגישות במגע אם אין כאב ספונטני או נפיחות , זה לאמדאיג

מנהל פורום טיפולי שורש