רגישות או חור?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/05/2016 | 19:30 | מאת: ענת

רציתי לשאול איך מבדילים בהרגשה בין רגישות לחור יש לי איזה כואב שבא והולך והנני גם ככה סובלת מרגישות אבל איך אפשר לדעת ולאבחן בטוח בהרגשות שיש?

ענת שלום למען האמת אין דרך. ממש טובה . בדרך כלל רגישות מאופיינת בתגובת כאב קצרה לקר, בעוד שחור יכול לכאוב גם למתוק, לחום, לניקוש על השן, ועוד. אבל יש הרבה חפיפה בין שני המצבים, ומה שמכריע בסוף זה צילום שמראה. האם יש או אין חור .תגשי להבדק בהקדם הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש