טיפול שורש ומבנה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/09/2008 | 09:40 | מאת: בנצי

לאחר כאבים בשן הטוחנת ניגשתי לרופא השיניים שביצע לי בשן טיפול שורש+מבנה באותו יום. השאלה היא אם זה היה נכון לעשות גם טיפול שורש וגם מבנה באותו טיפול ? ולאחר קריאה בפורום ראיתי שאנשים עוברים זאת ב 2 פגישות ויש צורך לחכות להבראה בין טיפול השורש למבנה ?

16/09/2008 | 21:52 | מאת: ד"ר גיא וולק

בנצי שלום, בד"כ, ואני מדגיש בד"כ- טיפול שורש מבוצע בישיבה אחת או שתיים ולאחר מכן המבנה. יש חריגים, ומכיוון שלא ראיתי את צילום השן לפני, אחרי או תוך כדי, קשה לי לחוות דעה. ייתכן והינחו את הרופא שיקולים לשמירה על השן מפני שבר אם תישאר עם סתימה זמנית וקירות דקים- במיוחד טוחנת האמורה להתמודד עם כוחות לעיסה לא קטנים. אבל בנצי, לא יותר הגיוני לשאול ת'רופא ולקבל תשובה מיידית? בכל מקרה- רק בשורות טובות

מנהל פורום טיפולי שורש