טיפול שורש בהריון

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/09/2008 | 12:47 | מאת: הריונית

אני בשבוע רביעי להריוני ובסופו של טיפול שורש. האם מותר להמשיך את הטיפול?אני יודעת שהרופא אמור לעשות צילום אך מה עם ההריון?

15/09/2008 | 23:06 | מאת: ד"ר גיא וולק

הריונית שלום, וקודם כל מזל טוב ובהצלחה בתהליך המופלא ביותר בטבע. איחוליי מכל הלב. רפואת השיניים ערוכה לקראתך וניתן לבצע טיפולים בכל שלב, כולל הנחייות לשימוש בחומרי הרדמה מתאימים להריון (וגם להנקה...). ישנם חודשים ספציפיים בהם לא מומלץ לבצע צילום, וניתן להתחשב בכך במהלך תכנון לוח הזמנים של הטיפולים. יש להתייעץ ברופא השיניים שלך, ולא יזיק לקבל חוות דעת מרופא הנשים/משפחה שלך. הריון נעים וקל, וטיפולי השיניים- כנ"ל.

16/09/2008 | 08:48 | מאת: הריונית

זהו,שאני בסוף טיפול השורש שהותחל לפני כ-3 שבועות,אני כרגע באמצע שבוע רביעי וצריכה לסיים את הטיפול כשהרופא אמר שיהיה צורך לבצע צילום. לא הבנתי מדבריך אם ה בסדר או לא בשלב זה. איני רוצה כמובן לסכן את העובר ואת ההריון אבל את הטיפול אהיה חייבת לסיים. האם לחכות עם סיום הטיפול ועם הסתימה הזמנית עד לחודש השלישי? רופא השיניים שלי אמר שיעשה את הצילום עם סינר כפול...האם בסדר? שאלתי גם את רופא הנשים שלי והוא אמר שזה בסדר אבל אני כמובן עדיין חוששת. תודה על כל האיחולים והאיכפתיות!

מנהל פורום טיפולי שורש