איך לפתור את זה?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/02/2016 | 19:17 | מאת: בר

מאז שעשיתי טיפולי שורש בשתי שיניים אחוריות לפני שלושה חודשים יש לי כאבים חזקים בלסת. הרופא לא פותר לי את הבעיה אבל אומר שהוא רואה שיש בעיה בדרך שאני פותחת את הפה (פתיחה לא חלקה וגם ממש קטן). היום יש ממש הדרדרות כואב לי לפתוח את הפה אפילו כדי לאכול במבה. כואב לי. אני מזיזה את השפתיים מצד לצד ומרגישה חיכוכים בלסת. משהו שם לא רגיל. אני ממש בלחץ. איך לפתור את זה?

בר שלום מהתאור לא ברור האם הכאב קשור לשיניים שטופלו או שהוא באזור המפרק? אם מדובר בשיניים כדאי להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש. אם מדובר בכאב בלסת כדאי להתיעץ עם מומחה לרפואת הפה אשר מתמקד בכאבים רוניים ובבעיות מפרק . אשמח לעמוד לשרותך שנית , מידה ויש לך שאלו נוספות. הרבה בריות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש