סתימת שורש זמנית נשארה רכה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/02/2016 | 21:38 | מאת: נועם

שלום לכם, עברתי סתימת שורש זמנית היום וכשש שעות לאחר הטיפול הסתימה עדיין רכה למדי ומתפרקת בקלות למגע הציפורן. ממש כמו גבס או מסטיק ישן וקשה, אפילו חיכוך הלשון בחוזקה בסתימה משאיר משקע גירי ולבן על הלשון. יש סתימה זמנית כזו ? לא השתמשו במספיק חומר מקשה ? היו צריכים להשתמש במנורת UV ?

שלום בדרךכלל אין צורך בuv בשביל סתימה זמנית, מצד שני הן לרוב מתקשות מהר יותר. אם עד מחר זה לא מתקשה , תיגש למראה. זה חשוב. ד"ר דבורקין

08/02/2016 | 21:54 | מאת: נועם

תודה רבה לך ד"ר דבורקין ! נאמר לי שכבר אחרי שעתיים, שעתיים וחצי אוכל לאכול מזון רך, הסתימה עדיין רכה כמו קיר גבס...אמתין למחר ואפנה למרפאה המטפלת.

מנהל פורום טיפולי שורש