שאלה לגולשים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/01/2016 | 18:44 | מאת: ליאור

שלום לכולם, יש לי שני טיפולי שורש מורכבים לעשות... הרופא הרגיל מעדיף לא להתמודד עם זה והביא לי "הפניה" למומחה. המומחה הוא ד"ר שאול לין מחיפה. מישהו מהגולשים היה אצלו ויכול לאמר לי אם הוא סימפטי וסבלני לאנשים חרדתיים? מבחינה מקצועית קראתי עליו ונראה שמדובר בתותח על. אני שואלת על הרמה האישית. תודה!

30/01/2016 | 21:33 | מאת: שושי

אני טופלתי אצלו פעמיים ואני יכולה להגיד שהוא מדהים גם מבחינה אישית. גם אני פחדתי מאוד (עדיין מפחדת..) והוא הוריד לי את החרדה למצב נורמלי. בזכותו צלחתי את הטיפולים. הקול שלו רגוע ומרגיע. לפני הטיפול הוא מנסה להרגיע.. האמת שתוך כדי הטיפול מה שהוא רואה לנגד עיניו זה הצלחת הטיפול ואפשר להבין אותו.. הוא מעיר אם זזים ורואים שהוא מרוכז נטו בעבודה. הוא מאוד מהיר, לא מכאיב בכלל. עונה על שאלות אם יש לך. הוא אנושי מאוד. אני הייתי מטופלת אחת הקשות שלו מבחינת שיתוף פעולה, הוא אמר את זה, והוא הצליח לסיים איתי.. לא בטוחה שרופא אחר היה מצליח.. אז אני חייבת לו. בהצלחה!

מנהל פורום טיפולי שורש