רגישות ל epoxy resin

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/01/2016 | 09:09 | מאת: מאיה

ב-2 טיפולי השורש האחרונים שעשיתי בשנתיים האחרונות הייתה לי תגובה ממש רצינית של כאבים ונפיחות בפה לאחר סתימת השורש (בטיפול עצמו לא היו כאבים אלא רק לאחר סתימת השורש הקבועה). החומר שהשתמשו בו היה AH26 וגיליתי שיש בו epoxy resin חומר שבעבר כשעשיתי בדיקות אלרגיה גילו שאני רגישה אליו. האם יש חומר לסתימת שורש שאינו מכיל אפוקסי?

שלום התשובה היא כן . קיימים צמנטים ללא אפוקסי והם זמינים גם בארץ. יש לקחת בחשבון שישנם סוגים שונים של אפוקסי לא בהכרח את אלרגי לכולם. כמו כן כאבים ונפיחות יכולים לנבוע כתגובה לטיפול עצמו , אצל כל אחד , גם ללא רקע אלרגני . הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

25/01/2016 | 11:49 | מאת: מאיה

תוכלי להמליץ לי על חומר לסתימת שורש שאינו מכיל אפוקסי? אמרו לי שיש חומר שנקרא BC

מנהל פורום טיפולי שורש