טיפול שורש או סתימה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/01/2016 | 07:54 | מאת: יוסי

שלום רב, יש לי חור לא קטן בשן קדמית מספר 22, אין לי כאבים רק רגישות כאשר בא במגע עם מאכלים קרים. הייתי אצל רופא שיניים של הקופה והוא קבע על סמך צילום סטטוס שצריך טיפול שורש, מבלי להסביר לי מה הסיבה וכד... האם אכן כך המצב לדעתכם? האם המקרים אלו במיוחד כשאין כאב רק רגישות למגע אכן טיפול שורש נחות או שאפשר להסתפק גם בסתימה? תודה מראש

יוסי שלום איןמדרך לענות על שאלתך מבלי לראות צילום ולערוך בדיקה . רגישות לקר יכולה להיות חזקה ומתמשכת או קלה וקצרה - כל מצב והטיפול הנדרש בו. חור שנראה בהסתכלות חיצונית קטן , בצילום יכול להיות מאוד נרחב , דבר שיקשה על ביצוע סתימה איכותית ואסטתית . מציעה לך לבקש הסבר מהרופא לגבי הצורך בטיפול שורש. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש